websiteprijsvraag

How YOU fell in love with Media Art

11-05-2009


Laat ons zien hoe je verliefd bent geworden op de mediakunst!

Bereid je vast voor, want er is wat te vieren. 8, 9 en 10 mei zullen namelijk in het teken staan van de dertigste verjaardag van het Nederlands Instituut voor Mediakunst (NIMk). Onze verjaardag willen we niet zomaar aan je voorbij laten gaan en daarom nodigen we je uit om deze dagen langs te komen bij het NIMk.

Verjaardagskaarten, boekenbonnen en bosjes bloemen willen we liever niet. Nee,wat wij graag voor onze verjaardag willen hebben is dat jij ons laat zien waarom je zo van mediakunst houdt. Met How I fell in love with media art kan je ons ,en anderen met hun hoofd in de wolken, laten zien hoe je liefde tot stand is gekomen en waarom je hart sneller gaat kloppen bij het denken aan mediakunst. Hoe je je kunstliefde tot uiting wilt brengen is vrij, dus wees creatief in je ode, serenade, poezie, liefdeskunst, of hoe je het ook wilt invullen. Wat wij wel graag willen is dat je inzending een filmpje is, van maximaal rond de twee minuten. Dit filmpje kan je insturen of uploaden op youtube en ons de link doorgeven. Ook is het mogelijk om je liefde middels een kort tekstje te sms' en naar 06-19159762 of een afbeelding (of foto) in te sturen. Maar het liefst hebben we natuurlijk een videootje. Het insturen van afbeelding of Youtube-link kan naar jpeterse at nimk.nl

De ingestuurde liefdesuitingen verweven we in het verjaardagsprogramma. De bijzonderste, leukste en mooiste inzendingen krijgen van ons een speciale behandeling. Ook is het mogelijk om het ingestuurde materiaal te bekijken op onze Facebookpagina en ons Youtube-kanaal. Niet alleen kan deze pagina inspirerend werken voor jouw eigen liefdesverklaring, maar ook proberen we je zoveel mogelijk op de hoogte te houden over bijzonderheden tijdens deze aanloop naar de verjaardag.

Bij deze nodigen we je van harte uit om je liefde voor de mediakunst aan ons te uiten. We stellen iedere inzending erg op prijs! Ook hopen we je te verwelkomen op 8, 9 en 10 mei.