5 Days Off 2011

2 - 6 maart — Van 2 tot en met 6 maart 2011 vindt de elfde editie plaats van het jaarlijkse 5 Days Off festival waarin de nieuwste ontwikkelingen rond elektronische muziek centraal staan. De cultuur van elektronische muziek, DJ's en VJ's, remixen en clips vormt ook het uitgangspunt voor het kunstenprogramma van 5 Days Off dat onder de naam 5 Days On op 19 februari opent met een tentoonstelling in het NIMk: Cloud Sounds.

presentatieworkshop
 
workshop
Cloud Sounds Live Sessies en Workshops 

We are Forests pop-up Workshops

 

2, 3 en 4 maart — Tijdens het 5 Days Off festival (2-6 maart) vinden er speciale performances, presentaties en workshops plaats van ondere andere Duncan Speakman & Emilie Grenier, Nomadic Sound System (Benjamin Newland) en van Dirk Oosterbosch, Mark Wubben & Elco Wagenaar.

 

4 en 5 maart — Duncan Speakman & Emilie Grenier zijn Artist in Residence @NIMk gedurende de hele maand maart 2011. Zij zijn bezig met het ontwikkelen van We Are Forests. Dit is een nieuwe mobiel geluidswerk dat de intimiteit in openbare ruimtes onderzoekt. Deze serie van pop-up workshops is voor iedereen met een gevoel voor spel en interesse voor communicatie leuk om te doen.

lees meer

lees meer

works
 
artikel
Cloud Sounds works 

Over Cloud Sounds door Ine Poppe

 

In Cloud Sounds gebruiken de deelnemende kunstenaars muzikale onderwerpen en werkwijzen voor hun werk. Cloud Sounds verkent productiemethoden in de beeldende kunst waarbij de input van het publiek centraal staat

 

Introductie op de tentoonstelling Cloud Sounds door Ine Poppe: Veel mensen om mij heen hebben een iPhone, ik niet. Soms zie je een handige app, waardoor je je realiseert dat het fijn kan zijn er toch een te hebben. Ik kijk uit naar de i-Pad die een dezer dagen thuis bezorgd zal worden. In het beste geval veraangenamen onze gadgets het leven.

lees meer

lees meer

tentoonstelling
 
opening event
Cloud Sounds 

Cloud Sounds Opening

 

19 februari - 29 april 2011 — De cultuur van elektronische muziek, DJ's en VJ's, remixen en clips vormt ook het uitgangspunt voor de tentoonstelling Cloud Sounds die op 18 februari geopend is in NIMk, Paradiso en Melkweg.

 

Vrijdag 18 februari, Toegang gratis — Op 18 februari opent de tentoonstelling Cloud Sounds, onderdeel van het 5 Days Off festival in NIMk, Melkweg en Paradiso. Toegang is gratis. Iedereen is welkom!

lees meer

lees meer