workshop

YES LAB in Amsterdam

5, 6 en 7 september, 10.00 - 17.00, De Balie (Salon)

5, 6 en 7 september is er het Yes Lab o.l.v. de Yes Men, een drie-daagse workshop waarin Andy Bichlbaum en Mike Bonanno samen met 20 deelnemers de praktijk in duiken van het creatief activisme waar zij zo’n succes mee gehad hebben. Geinteresseerden kunnen zich opgeven bij krystian@tf.nl.

De workshop is een samenwerking tussen SKOR | Stichting Kunst en Openbare Ruimte
), NIMk (Nederlands Instituut voor Mediakunst), het Nederlands Theater Festival , Partizan Publik en het Amsterdam Fringe Festival, deelname kost 50,- p.p.

The Yes Men werden wereldwijd bekend met hun films The Yes Men (2003) en The Yes Men Fix the World (2009). Hun creatieve interventies in de realiteit noemen zij zelf Identity Correction. Zo fake-ten zij live op BBC News een publieke verontschuldiging voor de giframp in Bhopal, India. Zij deden zich voor als de woordvoerder van Dow Chemical Company en de wereld geloofde hen. De acties van The Yes Men richten zich tegen de volgens hen onmenselijke praktijken van wereldleiders en grote organisaties in de zakenwereld. http://theyesmen.org/

Bekijk hier de laatste actie van The Yes Men: Asthma is cool!

Bekijk een introductie op het werk van The Yes Men.Op 6 september laten The Yes Men alles zien over hun wereldwijde missie in de Stadsschouwburg te Amsterdam.
Bestel HIER uw kaartjes voor slechts 15 €