Het Nederlands Instituut voor Mediakunst biedt kunstenaars en kunstorganisaties de mogelijkheid een kortingskaart aan te schaffen. Met deze kaart krijgt u 25% korting op alle diensten, heeft u gratis toegang tot de tentoonstellingen en betaalt u minder voor de entree bij lezingen. De kaart is instelling- of persoonsgebonden. Studenten van academies die lid zijn kunnen gebruik maken van de korting op vertoon van hun studentenkaart.

Wat u betaalt voor de kortingskaart
Academies/kunstorganisaties € 175,- per jaar
Individuele personen € 60,- per jaar

De kaart is geldig van 1 januari t/m 31 december in het lopende kalenderjaar. Aan het eind van elk jaar wordt er naar alle kaarthouders een aanbieding gestuurd voor een nieuwe kortingskaart.

Prijzen
Op de prijslijst zijn de prijzen met korting voor postproductie/conservering en ICT aangegeven. Het Spreekuur is gratis.

Registratie
Bij aanschaf van uw kortingkaart willen we graag uw persoonlijke gegevens registreren:

Voor personen:
- Naam, adres, tel/fax en eventueel emailadres
- Kopie van het paspoort en recent bankafschrift
- Bankgegevens

Voor academies/instellingen:
- Naam, adres, tel/fax en eventueel emailadres van financieel contactpersoon
- Kopie paspoort van financieel verantwoordelijke
- Kopie recent bankafschrift
- Bankgegevens

Personen die geen gebruik maken van de kortingskaart
Personen of instellingen die niet in het bezit zijn van de kortingskaart kunnen de diensten gebruiken op vertoon van paspoort en kopie bankafschrift met recent woonadres.

BeamSystems
Bij BeamSystems gelden andere tarieven. Elk lid ontvangt een pas voorzien van de gegevens van BeamSystems (zoals tel.nr. voor reserveringen en tel.nr. voor storingsdienst). Leden kunnen rechtstreeks met BeamSystems contact op nemen omtrent de huur van gewenste apparatuur. De korting wordt alleen verleend op vertoon van de lidmaatschapskaart. Kijk voor het assortiment en andere informatie (zoals de voorwaarden) op de website van BeamSystems www.beamsystems.nl
De prijzen voor de verhuur van apparatuur zijn op te vragen bij: BeamSystems T 020 4271010

Betaling
Betalingen tot € 230,- uitsluitend contant of per pin / chip. Er is een mogelijkheid om via factuur te werken maar alleen door kaarthouders en bij bedragen boven de € 230,-. Betaling per cheque of per creditcard is helaas niet mogelijk.

Annulering van optie
Bij montage en afspraken voor het spreekuur geldt annulering 24 uur voor de afspraak anders wordt het bedrag in rekening gebracht.

Verzekering
Het Nederlands Instituut voor Mediakunst kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies en/of beschadiging van origineel materiaal.

Kamer van Koophandel te Amsterdam KvK 41201300