softwareworkshopproject

FreeJ Vision Mixer

 

 

dyne.org free software house


debian package quality assurance

 

Onder een open licentie worden deze video's verstrekt zodat iedereen ze naar behoeven kan gebruiken en aanpassen.

Verder is Freej Vision Mixer een programma waarmee je video's realtime kunt manipuleren.

FreeJ Vision Mixer voorziet gebruikers en producenten van: Gereedschappen voor on-line, on-site en mobile TV producties en uitzendingen met programmeerbare lijsten en integratie met upload schema's en groepen.

Op de langere termijn een FreeJ voorziet gebruikers en producers van: Gereedschappen voor on-line, on-site en mobile TV producties en uitzendingen met programmeerbare lijsten en naadloze integratie met upload schema's en groepen. Een efficiënte javascript-gebaseerd virtual machine voor applicaties die het gebruik van video en interacties door gebruikers impliceert. Een platform om grafische interfaces op bestaande platforms te implementeren.

Een 100% vrij (GNU GPL v3) en open-source alternatieve voor Flash.


video by VJ Jahruhn done using FreeJ

 

Een efficiënte C virtual machine voor javascript applicaties die het gebruik van video en interacties door gebruikers impliceert. Een ontwikkelingsplatform voor veejaying applicaties, die niet alleen vaststaande interactie-patronen aanbiedt maar die ook een makkelijk aan te passen is en de mogelijkheid geeft om nieuwe producten en formats te ontwikkelen alsmede VJ interfaces. Een platform om grafische interfaces op bestaande platforms te implementeren. Een 100% open-source alternatief voor Flash op het web.

  

 

 

Go to FreeJ homepage