workshop

We are Forests pop-up Workshops

4 en 5 maart

Duncan Speakman & Emilie Grenier zijn Artist in Residence @NIMk gedurende de hele maand maart 2011. Zij zijn bezig met het ontwikkelen van We Are Forests. Dit is een nieuwe mobiel geluidswerk dat de intimiteit in openbare ruimtes onderzoekt. Deze serie van pop-up workshops is voor iedereen met een gevoel voor spel en interesse voor communicatie leuk om te doen.

Low-fi sound-making machines

Vrijdag 4 maart 2011, 14:00 -17:00 uur
Kom en doe mee met een middag experimenteren in communicatie. Door te spelen en te knutselen met karton, touwtjes en stemgeluid, ontwikkelen we nieuwe apparaten die de draagwijdte van onze sociale relaties in openbare ruimtes veranderen. Voel je vrij om spullen mee te nemen naar de workshop om uit elkaar te halen.

Telefoons, straten en interventies
Zaterdag 5 maart 2011, 14:00 – 17:00 uur
Take it to the streets! Doe een middag met ons mee vol speelse interventies die de wereld als storyboard gebruiken. Met mobieltjes en technologie creëren we ervaringen en reizen die de intimiteit in de straten van Amsterdam ontdekken.. Je moet wel je eigen mobiele telefoon meenemen, wees er dan ook van verzekerd dat je genoeg bel minuten hebt om te kunnen deelnemen.

Reserveren of vragen stellen: hello@weareforests.com