24 maart


Emilie Grenier en Duncan Speakman werken voor hun internationale residency aan de ontwikkeling van een nieuw mobiel geluidswerk dat intimiteit in de publieke ruimte verkent. In de loop van drie maanden zijn ze artist in residence bij het Nederlands Instituut voor Mediakunst in Amsterdam, Pervasive Media Studio in Bristol en Kitchen in Budapest. http://nimk.nl/blog/weareforests/

Op donderdag 24 maart houden Emilie Grenier en Duncan Speakman ter afsluiting van hun verblijf bij NIMk een presentatie.

Om 15.00 uur zal er een work in progress-test van het project plaatsvinden (meer info hieronder).
Om 16.00 uur zullen de kunstenaars een presentatie houden over het project en de residency. Dit zal worden vervolgd door een Q & A (toegang vrij).

We hopen dat je ook komt!

We are Forest Test
Als je aanstaande donderdag wilt deelnemen aan de work in progress-test om 15.00 uur, stuur dan een email naar hello@weareforests.com om te reserveren, aangezien het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Om deel te nemen heb je een mobiele telefoon (bij voorkeur met koptelefoon of microfoon/headset, dit is echter niet noodzakelijk). Je zult een telefoontje plegen naar een Nederlands nummer van ongeveer 15 minuten, dus zorg dat je genoeg beltegoed hebt.