tentoonstelling

Sonic Acts - Travelling Time Tentoonstelling

24 februari - 15 april, opening 23 februari aanvang 16.00 uur

De Sonic Acts - Travelling Time tentoonstelling bij NIMk bestaat uit installaties, geluids- en filmwerken waarin verschillende manieren om tijd te ervaren en te kennen centraal staan. De werken lijken tijd te bevriezen, refereren aan de snelheid van de stad, ondermijnen de sequentiële montage van de klassieke cinematografie of laten de beschouwer in afwachting van acties die voortdurend worden uitgesteld. Al deze werken stimuleren de hersenen en zintuigen, ze dompelen de toeschouwer onder in een overweldigende ervaring, of zetten aan tot nadenken door te speculeren op wetenschappelijke methodes.

Opening donderdag 23 februari 16.00 - 18.00 uur
, toegang gratis met publieke interviews met drie van de getoonde kunstenaars Daïchi Saïto, Juliana Borinski en Julien Maire.

Tot en met 15 april 2012  wordt er werk getoond van Daïchi Saïto (alleen tijdens het festival), Joe Gilmore, Juliana Borinski, Julien Maire, Tao G. Vrhovec Sambolec, Mark Fell en Philipp Lachenmann .

Tao G. Vrhovec Sambolec is onze huidige Artist in Residence met zijn project City Velocities - Body Speeds

 City Velocities - Body Speeds
NIMk, Sonic Acts and STEIM are proud to announce the new joint Artist in Residence project City Velocities - Body Speed by Tao G. Vrhovec Sambolec. The installation will be presented as part of the Sonic Acts - Travelling Time exhibition at NIMk from Februari 23 - April 15, 2012. lees meer »


Op Platform 2 worden tijdens de Sonic Acts tentoonstelling, speciaal voor dit thema geselecteerde werken uit de collectie van het NIMk getoond.
Opening en openingstijden

Tijdens het festival (24 – 26 februari) is de tentoonstelling geopend van 11:00 tot 19:00 uur. Na afloop van het festival is de tentoonstelling tot 15 april 2012 te zien bij NIMk. De tentoonstelling is op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 11:00 tot 17:00 en op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00.

Gratis toegang met elk soort Sonic Acts 2012 kaartje