workshop

Sonic Acts - Travelling Time Masterclasses

20-23 februari 2012 , deadline inschrijven 12 februari

20-23 februari 2012

Oproep: deelnemers voor de Sonic Acts Masterclasses op 20-23 februari 2012 in Amsterdam

Locatie: Diverse locaties (STEIM, SMART Project Space and De Balie, in Amsterdam)
Taal: Engels
Toegangsprijs: 25,- per master class (inclusief catering)

In samenwerking met het Stedelijk Museum en STEIM organiseert Sonic Acts een reeks Masterclasses in het kader van het Sonic Acts Festival dat dit jaar als thema heeft: Travelling Time.

De Masterclass zijn onder leiding van: Catherine Christer Hennix, Peter Kubelka, Olaf Nicolai, Pauline Oliveros, Tino Seghal.

De Masterclasses bieden kunstenaars, musici en anderen uit de culturele sector de unieke gelegenheid om met vijf kunstenaars van internationale faam te werken die allen tijd en timing in hun werk centraal stellen. In een intieme sfeer wordt de deelnemers inzicht gegeven ine concepten, werkwijze en compositie-­ en productiemethoden van de kunstenaars door middel van praktische workshops en seminars.

U dient zich voor 12 februari 2012 op te geven.

Stuur een cv en een korte motivatie waarom u wilt deelnemen aan een specifieke Masterclass naar: masterclass@sonicacts.com.

Het is mogelijk om meerdere Masterclasses te volgen. Onvolledige of te laat ontvangen verzoeken kunnen niet worden gehonoreerd. Op 14 februari ontvangt u bericht over eventuele deelname. Als u een van de deelnemers bent, ontvangt u dan ook het tijdschema en meer informatie over hoe u zich kunt voorbereiden op de Masterclass.