presentatie

New Innovations AIDS-3D

event 22 juli, presentatie 23 juli - 2 september — Dit 3-delig zomerproject bestaat uit een tentoonstelling met drie installaties van AIDS-3D in het Nederlands Instituut voor Mediakunst, een performance door DNK van een re-enactment van Anthony McCall's 'Landscape of Fire' op het Westergasterrein en pre-booklaunchparty bij 'de openbare verlichting' van de Westergasfabriek.

presentatie
 
tentoonstelling
DNK Amsterdam en NIMk presentatie 

New Innovations

 

23 juli - 2 September 2011 — Deze zomer presenteren DNK en NIMk samen werk van het Amerikaanse, in Berlijn woonachtige, duo AIDS-3D (Daniel Keller en Nik Kosmas). In het kader van de multi-disciplinaire grensoverschrijdende kunst van deze kunstenaars presenteren DNK en NIMk ook een re- enactment van Anthony McCall's 'Landscape for Fire' en een 'Pre-book-launch Party' voor het AIDS-3D 'artist book' dat ook spoedig i.s.m. NIMk en DNK gerealiseerd wordt.

 

23 juli - 2 September 2011 — DNK Amsterdam en NIMk presenteren AIDS-3D in Amsterdam. In deze tentoonstelling wordt kortsluiting veroorzaakt in asymmetrische informatie en reflecteert AIDS-3D tot in het oneindige op de dynamiek van macht.

lees meer

lees meer

works
 
New Innovations - Installaties NIMk projectspace 

 

Een zomerproject bij NIMk met 3 installaties van AIDS-3D. 23 juli - 2 September 2011

 

lees meer