2009-2011


Creëer je eigen profiel
Maak contact
Plaats je event
Blog over je werk
Stel vragen en discussieer

Media Art Platform is een nieuw sociaal platform op internet voor mediakunst-professionals en -liefhebbers: kunstenaars, ontwikkelaars, technici, curatoren, onderzoekers, docenten, studenten en iedereen die geïnteresseerd is in mediakunst.
Op het platform kan je jezelf, je werk en je organisatie profileren op een eigen profielpagina, in contact treden met andere mediakunstliefhebbers, vragen stellen en meediscussiëren op het forum, op de hoogte gehouden worden van nieuwe projecten en ontwikkelingen via de weblogs, en een mediakunstagenda bijhouden met de andere gebruikers.

www.mediaartplatform.org (De website is niet langer beschikbaar)
Facebook ( http://www.facebook.com/MediaArtPlatform)
Twitter (http://twitter.com/MAP_txt)Gebruikersprofielen
Iedereen kan zich op de site registreren en een profiel aanmaken, met nadruk op het aangeven van expertise (professioneel profiel). Gebruikers kunnen onderling groepen vormen en netwerken (friending), en er wordt een verbinding gelegd met bestaande sociale netwerksites (Facebook, LinkedIn en andere).

Mediakunstagenda
Een publieke evenementenkalender die alle activiteiten op het gebied van mediakunst in Nederland bij elkaar brengt.

Blogs

Geschreven door professionals op het gebied van mediakunst (zoals kunstenaars, tentoonstellingsmakers en technici), met ‘insider views’ over hun werk en beroep

Forum

Een publiek forum voor uitwisseling van kennis met als focus op technische praktische problemen rond deontwikkeling van mediakunst projecten.

Het Media Art Platform is een initiatief van het Nederlands Instituut voor Mediakunst en ontwikkeld met de steun van de Mondriaan Stichting. De voertaal is Engels.


Met dank aan:
Mondriaan Stichting