Van 09-05-2007 t/m 10-05-2007


BeamLab

BeamLab is dè nieuwe avond over bewegend beeld; voor ontmoeting, uitwisseling en het opdoen van inspiratie, elke drie weken in Pakhuis de Zwijger. Tijdens deze avonden komen videokunstenaars, vj’s, filmmakers, gameontwikkelaars en reclamemakers enerzijds en fabrikanten, ontwikkelaars (commerciële) afnemers, technici en producenten van audiovisuele apparatuur anderzijds, bij elkaar. Als resultaat van deze synergie kun je statements verwachten, debat, innovatieve ideeën van creatieven en technici, nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan, toekomstscenario’s horen van fabrikanten en bovenal kun je zelf in gesprek en aan de slag.

Ook in het programma van 9 mei komt de uitwisseling tussen creatieven, technici en afnemers naar voren, onder leiding van moderator Frank Alsema (4xM, Mediagilde). Naast deelname van Montevideo, Showroom Mama, Museum Hilversum en Witte de With zullen gasten als Jaap Drupsteen, Isis, Urban Alliance, Magdatt, Apple Nederland en de VJAcademy een inzicht geven in hun beeldend werk, innovatieve ideeen presenteren en hierover met elkaar en het publiek in discussie gaan. De website www.beamlab.nl dient als een online platform waarop het debat wordt voortgezet.

Elke drie weken in Pakhuis de Zwijger: woensdag 9 mei, 30 mei, 20 juni en tijdens Picnic 07/ Cross Media Week op vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2007

Piet Heinkade 179, Amsterdam
20:00-00:00 uur, gratis entree.

Meer informatie www.beamlab.nl