MediaKunstMobiel moving on up

Planet M Tags: marieke @ 12:40 pm

Er wordt druk gesleuteld aan het MediaKunstMobiel! Allereerst is op de standplaats NDSM hard gewerkt aan het frame van de oplegger. Op de foto’s zie je dat de elektriciën druk bezig is met de aanleg van de netstroom en de netwerk voorbereidingen in de wagen zodat het straks veilig achter een dichte wand is geïnstalleerd. Daarna vertrok het mobiel  naar het zuiden. In Maarheeze zijn vervolgens de armen van de tent en de trussen en verlichting op het mobiel gemonteerd en zijn we weer een stap dichter bij het eindresultaat. Wordt vervolgd!

De armen en trussen van de MediaKunstMobiel geinstalleerd

De elektricien bezig aan de aanleg van de netstroom

Dit verdwijnt straks achter een dichte wand

Het resultaat tot nu toe.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
  • RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • Flickr
  • YouTube
  • Vimeo