Collectie Interface PLanet M in mediatheek

Collection,Planet M marieke @ 10:25 am

De komende twee maanden zijn we druk bezig Planet M klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. In de tussentijd staat de collectie interface van Planet M in de mediatheek. Hier kan het publiek hem gebruiken.

De selectiepagina ven de collectie interface

De selectiepagina van de collectie interface

De NIMk collectie interface is een onderdeel van de programmering van Planet M dat bediend wordt door het publiek: een soort jukebox-de-luxe voor mediakunst. Deze interface geeft toegang tot een gevarieerd vooraf geselecteerd deel van de collectie van het NIMk: een 200-tal werken die speciaal gekozen zijn op toegankelijkheid, variatie en mate waarin ze een zo’n groot mogelijk publiek aanspreken.This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
  • RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • Flickr
  • YouTube
  • Vimeo