Filmen met je mobiel

Steeds meer mobiele telefoons hebben een ingebouwde videocamera. Daarmee is Nederland miljoenen regisseurs rijk! De handleiding van je telefoon vertelt je echter niet hoe je een goede film moet maken.... Daarom schreven Emiel Heijnen en Michiel Koelink een compacte handleiding in de vorm van het boekje Filmen Met Je Mobiel.

Filmen Met Je Mobiel leert elke amateurfilmer hoe je met je mobiel een film maakt die opvalt in de dagelijkse beeldenstroom. De website www.filmenmetjemobiel.nl biedt achtergrondinformatie en inspirerende voorbeelden.

Filmen Met Je Mobiel is uitermate geschikt educatief gebruik. Er is een aantrekkelijk geprijsd lespakket voor het middelbaar onderwijs met daarin 26 exemplaren van het boekje en een docentenhandleiding. Docenten die een lespakket afnemen krijgen tevens toegang tot het docentengedeelte van de site. Daarop zijn lesideeën, voorbeelden van mobiele kunstenaars, werk van leerlingen en technische tips te vinden.

Voor docenten in het voortgezet onderwijs is er een lespakket verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Het lespakket is geschikt voor leerlingen uit zowel VMBO, HAVO als VWO en bestaat uit:

- 26 exemplaren van het boekje Filmen Met Je Mobiel;
- Een beknopte docentenhandleiding;
- Een code die toegang biedt tot het docentengedeelte van deze site. Op het docentengedeelte van de site zijn lesideeën, voorbeelden van mobiele kunstenaars, werk van leerlingen en technische tips te vinden.

Het lespakket Filmen Met Je Mobiel kost € 90,00 inclusief verzendkosten.
 


 

Het boekje Filmen Met Je Mobiel is verkrijgbaar bij het Nederlands Instituut voor Mediakunst en bij verschillende Nederlandse media en kunst instellingen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan contact op met: info@filmenmetjemobiel.nl