Komst van Planet M afgelast

In de afgelopen periode heeft ons team hard gewerkt aan de laatste pilot van Planet M op IJburg. In samenwerking met gerenommeerde kunstenaars als Kristina Anderson en Sander Veenhof is de afgelopen maanden een educatief programma samengesteld, speciaal op maat is gemaakt voor Planet M.

De planning was om woensdag 14 december test-workshops aan te bieden in Planet M, aan een aantal schoolklassen van het IJburgcollege. In aansluiting daarop hadden we de kick off van Planet M georganiseerd, in de vorm van een koek en zopie-bar voor onze relaties om zo de testfase af te sluiten.

 Planet M komt naar IJburg
Van 12 tot 14 december - Planet M, de nieuwe mobiele tentoonstellingsruimte vanhet NIMk, komt naar IJburg. read more »

In verband met het slechte weer hebben we helaas moeten besluiten om Planet M gisteravond af te breken. Planet M is als gezegd nog in de testfase, en daar hoort bij dat we de contstructie nog op een aantal punten zullen aanpakken, voordat we in 2012 echt van start kunnen gaan. Juist deze verbeterpunten maakten dat we het niet verantwoord vonden om Planet M in deze storm te laten staan op het Joris Ivensplein.

De kinderen volgen de workshops nu in hun eigen klassen, met hulp van het IJburg College, waarvoor wij hen natuurlijk heel dankbaar zijn.

Wij hopen op uw begrip: de kick off wordt verschoven naar 2012, uiteraard ontvangt u bericht zodra meer bekend is.
U blijft op de hoogte van verdere Planet M ontwikkelingen van en wij hopen u daar spoedig te kunnen ontvangen.

Het Planet M team